izravno pitanje

eTV - Ovo je Đuras rekao o podršci SDP-a uoči potpisivanja ugovora za brzu cestu

Objavljeno: 03.03.2024. 07:43

Zadnja izmjena: 03.03.2024. 07:46

Foto: Andrej Plenković i Zdenko Đuras, obljetnica HDZ-a u Areni Varaždin / Mihael Slunjski

Uoči potpisivanja ugovora za brzu cestu Varaždin – Ivanec (prva faza), koji se u nazočnosti predsjednika Vlade održao ovog četvrtka u županijskoj palači, u eTV studiju gostovao je predsjednik Gradskog vijeća Grada Ivanca Zdenko Đuras, koji ni ovom prilikom nije htio potvrditi svoju kandidaturu, međutim otkrio je neke stavove.

Na izravno pitanje voditeljice očekuje li podršku ivanečkog SDP-a, budući da ga je vijećnik Mihael Slunjski već ranije podržao javno, odgovorio je:

- U slučaju da se kandidiram za gradonačelnika Ivanca, očekujem podršku svih, jer će to biti podrška programima, razvoju i jednoj drugoj dimenziji grada Ivanca.

Osim projekata koji se često spominju, poput dječjih vrtića, škole, brze ceste i revitalizacije Ivančice, Đuras je naveo kako u pojedinim dijelovima Ivanca problem predstavlja i brzi internet, a nezadovoljan je i dinamikom kako se rješava pitanje sportskog parka.

Vijećnik SDP-a: Predsjednik ivanečkog HDZ-a može voditi Ivanec

HDZ na čelu s Anđelkom Stričakom odašilje poruku kako su „riješili sve probleme koje Batinić nije tijekom 20 godina“, te najavljuju kupnju dvorca Bela 1, koji bi zajedno s brzom cestom prema Trakošćanu i proglašenjem parka prirode, trebao, kako kažu - utjecati na turistički preporod Ivančice.

- Što se mene osobno tiče Zdenko Đuras je čovjek koji može možda u budućnosti voditi grad Ivanec, ali vidjet ćemo kako će se stvari odvijati. Naravno, SDP ima svoje ljude svoj program, te ćemo ići samostalno u smislu da nema koalicije ali ima suradnje na projektima - rekao je Mihael Slunjski prošlo ljeto za kamere, javno.

 

Komentari