reakcija

Zdravka Grđan: Zašto SDP želi bolnicu prebaciti u Međimurje?! Neka se Neven Bosilj očituje

Objavljeno: 15.04.2021. 16:32

Zadnja izmjena: 15.04.2021. 17:32

Saborska zastupnica SDP-a iz Međimurske županije, Andreja Marić, na saborskom je aktualcu kritizirala državnu podršku izgradnji mega bolnice u Varaždinu, vrijedne 405,5 milijuna kuna.

Zdravka Grđan nakon toga oglasila se priopćenjem za medije, u kojem od SDP-ovog kandidata za gradonačelnika Nevena Bosilja traži, kako je napisala - "hitno očitovanje".

— Zbog čega saborske zastupnice SDP-a, i to iz naše treće izborne jedinice, svojim istupima žele opstrurirati izgradnju trenutno najvećeg projekta sjeverne Hrvatske?! Poznato je da SDP ne razumije da postoje ljudi koji mogu realizirati programe, pa sve nazivaju populizmom, ali da sada žele zaustaviti ili prebaciti u Međimurje povijesni projekt operacijskog bloka, ipak je malo previše, pa čak i ako je od SDP-a — napisala je između ostaloga Zdravka Grđan.

Što je rekla SDP-ova zastupnica?

SDP-ova saborska zastupnica Andreja Marić na saborskom je aktualcu postavila sljedeće pitanje: "Zašto su ovi navedeni projekti koje vidimo u ovim šturim dokumentima koncentrirani, njih po nekoliko u nekoliko KBC-ova i KB-ova, a od Općih bolnica samo Opća bolnica Varaždin? Dakle, u trećoj izbornoj jedinici imate i druge županije: i Međimursku i Krapinsko-zagorsku. Zašto ste išli samo na tu jednu Opću bolnicu, da li je to možda politički kriterij?", pitala je Andreja Marić premijera Plenkovića.

Komentari