lokalni izbori 2021.

Zdravka Grđan predala potpise za gradonačelnicu, a Refomisti listu za gradsko vijeće

Objava Narodne stranke - Reformisti

Objavljeno: 29.04.2021. 12:01

Zadnja izmjena: 29.04.2021. 12:01

Foto: Objava Narodne stranke - Reformisti

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zdravka Grđan i njezina kandidatkinja za zamjenicu Mirjana Kolarek Karakaš predale su danas gotovo 1900 potpisa za kandidaturu za gradonačelnicu i zamjenicu gradonačelnice Grada Varaždina.

- Zahvaljujem se svim Varaždinkama i Varaždincima na iskazanoj podršci svojim potpisima. Iznimno cijenim svaki potpis, iza koje stoji osoba koja je u meni, mom timu i našem programu prepoznala rješenje koje naš Grad zaslužuje. Rezultat je impresivan i očekujem još bolji rezultat na izborima.

Velika zahvalnost ide i svim našim prijateljima, kolegama, poznanicima kao i aktivistima stranke Reformisti koji nas podržavaju. Stranačka logistika je važna i zajedno smo pokazali pravi timski rad, a sigurna sam da ćemo u narednom vremenu dokazati i uspješnost u vođenju Gradom. Pozivam vas da izađete na izbore i da mi budemo Vaš izbor i Vaša odluka – naglasila je Grđan.

Također, predana je i kandidacijska lista Reformista za Gradsko vijeće Grada Varaždina. Prilikom predaje prisutni su bili i Natalija Martinčević, predsjednica Županijske organizacije Reformista, predsjednik Gradske organizacije Varaždin Robert Vugrin i potpredsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin Darko Detelj.

- Zahvala svima koji su svojim potpisom podržali nezavisne kandidatkinje i našu listu i ujedno ih pozivamo da 16. svibnja tu podršku i potvrde davanjem svoga glasa na izborima.

Varaždin ima izuzetnu priliku da ga vode osobe neopterećene sudskim postupcima, bez repova, bez tereta donošenja za po Grad štetnih odluka i vjerujemo da će birači to znati i prepoznati – rekao je Robert Vugrin, predsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin.

Objava Narodne stranke - Reformisti

Komentari