odlučio se obračunati

''ZEČEVI, IZAĐITE IZ DUPLJI'': Gradski vijećnik Denis Mladenović na Facebooku se obračunao s kritičarima

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.07.2018. 14:01

Zadnja izmjena: 26.07.2018. 14:23

Nakon što je gradski vijećnik Denis Mladenović često u komentarima na raznim portalima trpio kritike zbog toga što se danas nalazi na listi Nezavisne liste Ivana Čehoka, a 2011. je sudjelovao u prosvjedima protiv gradske vlasti, odnosno Čehoka, danas se po tom pitanju oglasio na svojoj Facebook stranici.

Iako u statusu tvrdi kako se ne želi opravdavati, tvrdi kako argumentima i činjenicama samo želi reći - istinu. Prema njegovim riječima, te 2011. na antivladinim prosvjedima je kao ''pobunjeni mladac'' prijavio javni skup i na ulice izvukao tisuće ljudi, a onda je uslijedila ucjena, kako kaže, petorice veličanstvenih.

- Uvjetovali su da sljedeći prosvjed moram "okrenuti" protiv tadašnjeg gradonačelnika Čehoka i gradske vlasti. Nisam pristao, tražio sam kompromis. Dođite, svatko neka iskaže svoje nezadovoljstvo na svoj način, živjela demokracija. Oni transparente i maske protiv Čehoka, ekipa i ja protiv Vlade i Jadranke Kosor - tvrdi Mladenović  i dodaje kako su ga molili da u govor "ubaci" njihov kritički osvrt na gradsku vlast jer oni su (kao) imali tremu i bojali se javnog nastupa.

Kako kaže, on je megafon zamijenio govornicom te je i dalje glasnogovornik naroda, a oni i dalje negoduju i unose nemir među građane Varaždina, ograničeni i nesposobni za korak više.

- Stoga zečevi, hoćete li se konačno legitimirati i biti hrabri, ili da ja objavim vaša imena i prezimena? - na kraju piše Mladenović. 

 

 

Komentari