KANDIDATA SVE VIŠE

Željko Šprem kandidat Reformista za načelnika Trnovca Bartolovečkog

Objavljeno: 31.03.2017. 10:50

Zadnja izmjena: 31.03.2017. 11:21

Predsjedništvo Reformista Trnovca Bartolovečkog jednoglasno je odlučilo da će Bartolovčanin Željko Šprem biti kandidat za načelnika, dok će kandidat za njegovog zamjenika biti Mario Skupnjak.

Šprem u tiskovnom priopćenju stranke ističe da svoju općinu voli, a svakog stanovnika cijeni. Na ovaj se pak korak, kako kaže, odlučio jer smatra da ga njegova općina treba, a on zna, može i želi osigurati visoku kvalitetu uvjeta za život.

- Borit ću se za maksimalno korištenje EU fondova za rješavanje rekonstrukcije postojećih i izgradnju novih kapitalnih infrastrukturno komunalnih objekata – kaže Šprem, obećajući i nastavak započetih odnosno nedovršenih projekata prema realnim prioritetim i mogućnostima.

Smatra da se novac rasipa

Smatra da je potrebna veća interakcija vlasti i građana, ali i da je potrebno „zaustaviti bespotrebno rasipanje novca na beznačajne priredbe i trećerazredne događaje“. Smatra to populizmom nasuprot kojega se on zalaže za dovođenje kvalitetnih tvrtki, pri čemu misli na veća primanja radnika koja će generirati i veći općinski proračun.

Poljoprivreda, širokopojasni internet i produženi boravak djece u školama neki od problema koje također navodi, a s kojima se namjerava baviti postane li načelnik Trnovca Bartolovečkog.

Kandidata je mnogo

Podsjetimo, aktualni HNS-ov načelnik Trnovca Bartolovečkog Zvonko Šamec danas će službeno objaviti svoju ponovnu kandidaturu, a nešto ranije to je učinila i koalicija HDZ-HSS koji su kao zajedničkog kandidata za načelnika istaknuli HSS-ovca Božidara Tuđana.

Komentari