obljetnica stranke

Žestok nastup Stričaka na obljetnici stranke: 'Nema vam mjesta u županijskom HDZ-u!'

Predsjednik županijskog HDZ-a večeras je održao poprilično žestok govor na proslavi 30. obljetnice osnutka stranke u Varaždinskoj županiji, neizravno se osvrnuvši na isključenja pojedinih članova i dužnosnika lokalne organizacije stranke...
Objavljeno: 19.02.2020. 19:38

Zadnja izmjena: 19.02.2020. 21:06

Foto: Dino Možek

Predsjednik županijskog HDZ-a večeras je održao poprilično žestok govor na proslavi 30. obljetnice osnutka stranke u Varaždinskoj županiji, neizravno se osvrnuvši na isključenja pojedinih članova i dužnosnika lokalne organizacije stranke.

- Znalo se naći pojedinaca koji su vodili više računa o stanju svojega žiro računa, nego o javnom interesu. Jasno i glasno poručujem poreznim dužnicima, osobama s pravomoćnim presudama, onima na tuđim listama, kao i onima u kampanji za druge – za vas nema mjesta u HDZ-u Varaždinske županije – rekao je Stričak i bio popraćen pljeskom.

Pojedince  u HDZ-u nadalje je nazvao nedovoljno kapacitiranim („potkapacitiranim“), kako bi shvatili da je županijski HDZ 2017. godine ostvario najbolje rezultate u posljednjih 20 godina (od 2001.), te u suradnji s Vladom Republike Hrvatske na području županije realizirao projekte vrijedne dvije milijarde kuna. U tom kontekstu Stričak je stoga pohvalio i Vladu i nazočnog predsjednika stranke Andreja Plenkovića.

- Predsjedniče, vodite nas i dalje – poručio je za kraj s govornice.

Komentari