priopćenje natalije martinčević

ZGRANUTI REFORMISTI 'Kišić smjenjuje članove školskog odbora koji se bavi njegovim slučajem!?'

Objavljeno: 26.01.2017. 19:31

Zadnja izmjena: 26.01.2017. 19:35

Foto: Arhiva

Na vijest o smjeni tri člana školskog odbora Srednje škole Ludbreg koje imenuje županija svojim je priopćenjem reagirala predsjednica varaždinskih Reformista Natalija Martinčević.

Reformisti postavljaju pitanje kako je moguće da ključna osoba u aferi s maloljetnim učenikom sudjeluje u smjeni članova školskog odbora prije no što je Prosvjetna inspekcija obavila svoj dio posla.

- Isto tako postavlja se pitanje kako je moguće da bez utvrđenih činjenica od strane nadležnih tijela posljedice snosi samo jedan od aktera afere Ivana Pomahač, dok drugi akter Alen Kišić sudjeluje u donošenju odluka vezanih upravo uz tu školu?! - izražava čuđenje Natalija Martinčević, koja je očekivala da se Kišić izuzme od svih poslova vezanih za obrazovanje do raščišćavanja situacije. Njezino je objašnjenje ovakvog postupanja da se u Školski odbor žele imenovati ljudi koji će odluke donositi sukladno interesima župana Štromara i dožupana Kišića, što je usporedila sa slučajem smjene Damira Habijana u Upravnom vijeću OB Varaždin.

Komentari