OŠTRO PREMA SDP-U

Zlatan Avar: ''SDP-ovcima je sve nepotrebno jer nemaju radne navike''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 25.07.2019. 18:40

Zadnja izmjena: 25.07.2019. 18:48

Dogradonačelnik Zlatan Avar danas je poslao priopćenje ze medije vezano uz, kako je rekao, prozivke SDP kojem je, prema Avarovim riječima danas sve nepotrebno i to nakon što 2013. godine nisu uspjeli progurati javno privatno partnerstvo obnove škola za 180 milijuna kuna.

- Treba zatvoriti Dravske bazene, Varaždinu ne treba knjižnica „jer ljudi ne čitaju“, treba ukloniti cvjetne košarice, 6. osnovnoj školi ne treba dvorana, ali se zato zalažu za suđenje po pravilima SDP-a uz nabijanje odvjetničkih troškova i kamata. Kada nekoga anonimno prijave aplaudiraju organima gonjenja i u kružocima pišu „svoje“ presude, no ako presuda nije po njihovom sudu pravosuđe se proglašava korumpiranim - istaknuo je Avar u svojem priopćenju i dodao kako građani ipak ne trebaju brinuti jer će Dravsko kupalište dobiti još jedan bazen, Knjižnica nove prostore, a VI. osnovna dvoranu i nove učionice.

- Gospodo iz SDP-a , za razliku od Vas koji ste u 6 godina vladavine ostavili iza sebe „spaljenu zemlju“, ugrozili projekt aglomeracije od 800 milijuna kuna, zapustili Aquacity koji je postao močvara i šikara, najavili 2012. obnovu svih vrtića, a niste obnovili ni pseću kućicu, ova gradska vlast je nakon 2 godine mandata obnovila 6 vrtića, dječja igrališta, Dravsko kupalište, nadvožnjake, sportske terene, gradi novi vrtić u Kućanu Donjem,  a obnavljaju se i dograđuju škole te objekti javne namjene. No, za to je potrebno imati radne navike.Da pojednostavim za one koji „ne čitaju“, ova gradska vlast je u jednoj godini napravila više nego SDP i partneri u 6 godina - poručuju za kraj Avar. 

Komentari