doznajemo

SDP-ov kandidat za župana Luka Zrinski?

Kako neslužbeno doznajemo, SDP-ov kandidat za župana na sljedećim lokalnim izborima mogao bi biti 29-godišnji Luka Zrinski. 

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 12.11.2020. 09:25

Zadnja izmjena: 12.11.2020. 09:27

Kako neslužbeno doznajemo, SDP-ov kandidat za župana na sljedećim lokalnim izborima mogao bi biti 29-godišnji Luka Zrinski. 

Njegovo se ime između ostalih pojavilo u anketi koju su brojni građani primili putem SMS-a, ali nije poznato tko je istraživanje naručio. Prema našim informacijama, uz Zrinskog, za SDP-ovog kandidata za župana pretendira i Danijel Vlaisavljević koji se na prošlim lokalnim izborima kandidirao za gradonačelnika Ivanca. 

Luka Zrinski magistar je ekonomike poduzetništva, a nakon završenog fakulteta tri godine proveo je u NTH Grupi kao financijski menadžer. Trenutno je zaposlen u Zagrebu u tvrtci ''Photomath'. Što se političkog iskustva tiče, Zrinski je trenutno predsjednik županijske organizacije Foruma mladih SDP-a, glavni tajnik Foruma mladih SDP-a Hrvatske a od 2017. godine županijski vijećnik. Oženjen je i otac jednog djeteta. 

Podsjetimo, ovih dana objavili smo kako bi kandidat za gradonačelnika Varaždina umjesto Miroslava Markovića trebao biti Neven Bosilj, a tko će na kraju biti SDP-ovi kandidati za župana i gradonačelnika preostaje da vidimo...

 

Komentari