radni posjet

Župan Anđelko Stričak na radnom sastanku u Općini Jalžabet

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.10.2022. 13:24

Zadnja izmjena: 27.10.2022. 13:26

Jučer je u prvom radnom posjetu Općini Jalžabet boravio župan Varaždinske županije Anđelko Stričak sa suradnicima, izvijestili su iz Općine Jalžabet.

Na radnom sastanku s načelnikom Rajkom Solarom razgovaralo se o projektima bitnima za razvoj Općine Jalžabet i o suradnji s Varaždinska županija, te je dogovoreno da će početi radovi Županijske uprave za ceste u Kaštelancu u Vinogradskoj cesti te da će biti završeni do kraja godine. Razgovaralo se i o projektu prezentacijskog centra "Gomila" te o fazama njegovog izvršenja, kao i o obavezama općinske uprave Jalžabet vezano uz navedeni projekt.

'Prioritet je prezentacija Gomile'

Župan Stričak naglasio je kako je jedan od županijskih prioriteta izgradnja, uređenje i prezentacija Gomile, nakon čega će se Općina Jalžabet naći na svjetskoj karti kulturnih znamenitosti.

Načelnik Solar izvijestio je župana Stričaka o projektima koje općinska uprava radi s ciljem razvoja infrastrukture (komunalne i društvene) kao i ostalim planiranim projektima bitnima za život i standard stanovnika Jalžabeta, te je zahvalio županu na potpori Varaždinske županije i dosadašnjoj suradnji. Župan Stričak je rekao da će Varaždinska županija i nadalje pomagati Općinu Jalžabet u njenom razvoju i dao potporu radu općinske uprave.

S obzirom da je ovo bio prvi radni posjet župana Stričaka Općini Jalžabet, načelnik Solar uručio mu je u ime svih djelatnika Općine Jalžabet sliku s ovogodišnje Međunarodne likovne kolonije koja je bila u Leštakovcu.

Komentari