PRIOPĆENJE ZA MEDIJE

Župan Čačić podržao kandidata za načelnika Maruševca Renata Podbojca

Objava Narodne stranke - Reformisti

Objavljeno: 26.04.2021. 20:32

Zadnja izmjena: 27.04.2021. 09:39

Foto: Objava Narodne stranke - Reformisti

Predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić nastavlja s obilaskom općina i gradova diljem Varaždinske županije. Zajedno sa saborskom zastupnicom Reformista Natalijom Martinčević podržao je kandidata za načelnika Općine Maruševca Renata Podbojca.

Prilikom posjeta Općini posjetili su tvrtku Herceg transporti d.o.o. koja obavlja unutarnji i međunarodni javni cestovni prijevoz robe i tereta.

Nakon toga posjetili su DVD Maruševec gdje su ih primili predsjednica DVD-a Mirjana Martinčević, zamjenik predsjednice Igor Cerjan te zamjenik zapovjednika Tihomir Buden, ujedno i predsjednik Udruge branitelja Općine Maruševec. DVD Maruševec osnovan je 1907. godine, te je jedno od najstarijih društava na području Županije. Od 2009. – 2021. dužnost predsjednika DVD-a obnašao je upravo Renato Podbojec, za čijeg su mandata riješeni imovinsko – pravni odnosi sa „starim“ vatrogasnim domom, vlastitim sredstvima nabavljena su 2 vozila (kombi vozilo i navalno vozilo), društvo je preselilo u nove prostorije u sklopu općinske zgrade, povodom 110. obljetnice izdana je bogata monografija o povijesti društva, 2019. godine primljena je donacija navalnog vozila Iveco Magirus od grada Traunreuta.

Nakon druženja s vrijednim pripadnicima DVD-a Maruševec koji brinu o sigurnosti mještana Općine Maruševec, posjetili su Udrugu umirovljenika Maruševec gdje ih je dočekao predsjednik Udruge Stjepan Bregović s nekolicinom članova. Udruga umirovljenika koja broji oko 180-ak članova jedna je od aktivnijih u provedbi aktivnosti na području Općina ali i na području cijele Županije.

Kako je prilikom posjete župana Čačića istaknuo Renato Podbojec, kandidat za načelnika Općine Maruševec, upravo je vertikala vlasti koju on može imati prema županu Čačiću vrlo bitna poluga za ostvarenje svih najavljenih projekata i programa.

Komentari