novi asfalt

Župan Čačić u obilasku ŽUC-ovih radova u Imbriovcu

Objavljeno: 24.05.2021. 09:00

Zadnja izmjena: 25.05.2021. 12:11

U društvu vijećnika u Općinskom vijeću Općine Jalžabet Rajka Solara te predsjednika Upravnog vijeća  ŽUC-a Krešimira Horvata župan Varaždinske županije Radimir Čačić obišao je radove koji se izvode na području Općine Jalžabet.

Točnije, radovi se izvode u naselju Imbriovec. gdje se radi novi asfaltni tepih, a vrijednost radova iznosi  587 tisuća kuna. Radove u potpunosti financira ŽUC. Župan je tom prilikom istaknuo kako se ceste na području cijele Varaždinske županije redovito održavaju i saniraju, a ulazi se i u nove investicije.

- Dobro je poznato da Županijska uprava za ceste upravlja s gotovo tisuću kilometara cesta i one se redovito održavaju, saniraju, popravljaju i tako će biti i ubuduće. Kao i mještani svih općina i gradova u našoj Županiji i mještani Općine Jalžabet zaslužuju uređenu i prometnu te komunalnu infrastrukturu – rekao je župan Čačić. 

Vijećnik u Općinskom vijeću Općine Jalžabet  Rajko Solar zahvalio se županu na podršci te je izrazio nadu  u daljnju podršku i pomoć župana u realizaciji projekata na korist svih mještana.

Komentari