rat na mrežama

Župan objavio tekst 'Pored jedne velke gore', piše: 'Milorad Batinić ispisao je najljepše...'

Objavljeno: 22.09.2022. 18:36

Zadnja izmjena: 22.09.2022. 18:42

Nastavlja se politički sukob koji je kulminirao na jučerašnjoj sjednici Županijske skupštine kada je župan Anđelko Stričak poručio kako se treba zapitati ima li gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić svoje osobne interese u prodaji kamene građe za brzu cestu.

Batinićev odgovor stigao mu je na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća, gdje je ivanečki gradonačelnik župana pozvao na ostavku i zatražio da se "jasno očituje je li za kamenolom ili protiv kamenoloma" u Siljevcu. Sada se "rat" preselio na društvene mreže, odnosno na Facebook gdje je župan Stričak uz fotografiju Ivančice objavio tekst pod nazivom "Poleg jedne velke gore".

Prenosimo ga u cijelosti:

Anđelko Stričak - Poleg jedne velke gore

„Bajkopisac“ Milorad Batinić koji je 18 godina gradonačelnik Grada Ivanca, a usporedno s time u tri mandata saborski zastupnik te potpredsjednik Hrvatskog sabora, ispisao je najljepše naslovnice bajki poput: „Izgradnja brze ceste“, „Dogradnja OŠ Ivanec“, „Žičarom na najvišu planinu sjevera Hrvatske“, „Prespavajte u motelu na vrhu Ivančice“, „Spustite se skijaškom stazom s Ivančice“... Nažalost, ni s jednom bajkom nije stigao dalje od naslova. Godine prebrzo lete, pa tih 18 godina nije bilo dovoljno ni za što, niti za jednu jedinu završenu bajku.

Komentari