županija

Župan priredio prijem za domaće saborske zastupnike: Sastajat ćemo se svaka dva mjeseca

Objavljeno: 27.07.2021. 16:59

Zadnja izmjena: 27.07.2021. 17:02

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak priredio je prijem za saborske zastupnike s područja naše županije, a osim zastupnice Barabare Antolić Vupora i zastupnika Siniše Jenkača koji su se ispričali zbog unaprijed dogovorenih obaveza, prijemu su nazočile zastupnice Natalija Martinčević i Nadica Dreven Budinski te zastupnici Predrag Štromar i Damir Habijan.

Iz Županije poručuju kako su se u konstruktivnom i otvorenom razgovoru župan i zastupnici dotaknuli niza tema, a suglasni su u tome kako će bez obzira na političke razlike, podupirati sve dobre i kvalitetne programe i projekte koje će predlagati županijska vlast, a tiču se područja obrazovanja, zdravstva, komunalne infrastrukture, ali i turizma te kulture.

- Zahvaljujem se saborskim zastupnicima na dolasku i dobroj volji da budu uključeni u sve projekte i investicije koje se odrađuju ili pripremaju na području naše županije. Dogovorili smo se da se svaka dva mjeseca održi ovakav sastanak, na njemu razmotre određene ideje, prijedlozi te inicijative  koje bi mogle ići u korist naše Županije jer svima nam je zajednički cilj, a to je bolji i kvalitetniji život naših građana – rekao je župan Stričak.

Komentari