u utorak

Sastanak Stričaka i Batinića zatvoren za javnost, evo o čemu se radi

Uz župana i gradonačelnika, sastanku u Gradskoj vijećnici nazočit će i zamjenik gradonačelnika, predsjednik Gradskog vijeća, županijski i gradski pročelnici te ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije i ravnatelj ŽUC-a...
Objavljeno: 21.04.2023. 10:40

Zadnja izmjena: 23.04.2023. 08:41

U utorak, 25. travnja 2023. godine župan Varaždinske županije Anđelko Stričak sa suradnicima boraviti u radnom posjetu Gradu Ivancu te u Gradskoj vijećnici Ivanec održati sastanak s gradonačelnikom Miloradom Batinićem i suradnicima.

Kako je najavljeno, na sastanku će se razgovarati o obnovi zgrade Doma zdravlja Ivanec, modernizaciji lokalnih i županijskih cesta i prateće infrastrukture na administrativnom području Grada Ivanca, kao i o ostalim pitanjima. Sastanak će biti zatvoren za medije, a o temama razgovora i dogovora će župan Stričak i gradonačelnik Batinić izvijestiti u svojim izjavama za medije.

U sklopu sastanka prisutni će obići prostorije Doma zdravlja Ivanec, prometnice te radove na sanaciji klizišta uz ŽC u naselju Gačice.Uz župana i gradonačelnika, sastanku u Gradskoj vijećnici nazočit će i zamjenik gradonačelnika Grada Ivanca Marko Friščić, predsjednik Gradskog vijeća Ivanec Zdenko Đuras, županijski pročelnici Ljubica Božić i Darko Majhen, gradski pročelnici Irena Kresonja, Gordana Mošmondor, Stjepan Vincek, Ljiljana Risek te ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije Jurica Veronek i ravnatelj ŽUC-a Tomislav Osonjački.

Komentari