županijski odbor

Županijski odbor HDZ-a ovoga se puta sastao u Cestici - evo glavnih zaključaka

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.02.2019. 17:22

Zadnja izmjena: 13.02.2019. 17:25

Nastavljajući praksu održavanja sjednica Županijskog odbora HDZ-a diljem
Varaždinske županije, ovaj utorak sjednica je održana u Općini Cestica. 

Predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Općine Cestica Tomislav Lazar u svom je
izlaganju istaknuo investicije tj. projekte bitne za njihovu općinu, a koji se provode
zahvaljujući dobroj suradnji s Vladom Republike Hrvatske. Između ostalog spomenuo je građenje nerazvstanih cesta, odvodnju oborinskih voda i nogostup u Ulici Stjepana Radića u Križovljanu Radovečkom i izrada projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju kampa u Cestici. Lazar je napomenuo kako će najveći projekt biti izgradnja
Kulturnog centra.  Vrijednost investicije je više od 4,8 milijuna kuna što ju prema njegovim riječima čini najbitnijom u Općini Cestica.

Predsjednik županijske organizacije HDZ-a Anđelko Stričak rekao je kako se na ovim sastancima nastoje čuti inicijative, ideje, ali i problemi s kojim se susreću lokalna vodstva. - Također to je i prilika da se porazgovara o projektima koji se provode na tom području. Osim projekata koje je naveo predsjednik Općinske organizacije Cestica gospodin Tomislav Lazar, ovom prilikom ističem i projekt rekonstrukcije nasipa Virje Otok-Brezje, dužine 3,7 km, vrijednosti 24,8 milijuna kuna, a planirani početak gradnje je u travnju ove godine - rekao je Stričak.

Komentari