ujedinili snage

Županijski SDP podržao Čačića, a Čačić Nevena Bosilja

Reformisti su danas na adrese medija uputili priopćenje u kojem se SDP-u zahvaljuju na izravnoj podršci, te su na jednaki način uputili podršku SDP-ovom kandidatu za gradonačelnika Varaždina...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 24.05.2021. 15:31

Zadnja izmjena: 24.05.2021. 15:44

Predsjednica županijskog SDP-a u subotu se obratila priopćenjem za medije u kojem je poručila kako je za članove SDP-a izbor između Anđelka Stričaka i Radimira Čačića „potpuno jasan“, kako se izrazila.

  • Podrška županijske organizacije SDP-a Radimiru Čačiću, više ovdje.

 - Nadam se da će naša županija i sljedeće četiri godine prednjačiti u povlačenju sredstava iz EU fondova, a svojim glasom zaustavimo klijentelizam i korupciju koji štete našem društvu. Svaki naš glas je dio tog procesa – napisala je između ostaloga Barbara Antolić Vupora.

Podrška Bosilju

Reformisti su danas na adrese medija uputili priopćenje u kojem se SDP-u zahvaljuju na izravnoj podršci, te su na jednaki način uputili podršku SDP-ovom kandidatu za gradonačelnika Varaždina Nevenu Bosilju.

- Dajemo jasnu podršku kandidatu SDP-a Nevenu Bosilju jer smatramo da Varaždin  treba promjenu i gradonačelnika neupitno čistih ruku. Ovakvim izborom naših građana ostvarila bi se iznimno važna sinergija i suradnja Grada i Županije, a na dobrobit i u interesu naših građana – napisali su Reformisti.

Komentari