rezervirajte 20. i 21. listopada

GASTRONOMIJA, ZABAVA, GLAZBA Evo što vas sve očekuje sljedećeg vikenda na 4. Gospodarskom sajmu u Varaždinu

Objavljeno: 13.10.2017. 11:39

Zadnja izmjena: 13.10.2017. 11:39

Foto: Viktor Hranić

U petak i subotu 20. i 21. listopada Varaždinci će imati priliku da po 4. put u svom gradu posjete Gospodarski sajam u dvorani Graberje. Kao i obično, Sajam podupiru Grad i Županija, ali mozak cijele priče je poznati glazbenik i manager Nenad Kumrić Charlie, sa svojim Tim Marketingom.

Danas je u Vijećnici Gospodarski sajam bio opširno i detaljno najavljen. Svečano otvorenje je u petak 20. listopada u 12 sati, a oba dana traje od 10 do 18 sati. Ulaz je besplatan, no svi koji žele mogu svojim dobrovoljnim prilogom pomoći rad Društva invalida Grada Varaždina.

- Očekuju nas izlagačke aktivnosti, cjelodnevni zabavni i glazbeni program, panel rasprave, degustacije, radionice, nagradne igre, razna iznenađenja za posjetitelje. - najavio je Kumrić, dodajući kako se očekuju nastupi KUD-ova, tamburaških sastava, Limene glazbe iz Lepoglave, te varaždinskog Centra tradicijske kulture. I sve to uz bogatu gastronomsku ponudu.

- Sajmovi i dalje ostaju nezanemariv vid promocije i ovakav tip komunikacije neće nestati. Ovaj sajam raste iz godine u godinu. - izjavila je predstavnica Županije Larisa Križan Breljak.

Zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar istaknuo je kako s ovakvim manifestacijama Varaždinci pokušavaju pokrenuti gospodarske aktivnosti, za koje je Grad udvostručio svoju potporu.

- Kroz par godina vjerujem da ćemo vidjeti jednu potpuno drugačiju sliku poduzetnika nego što je danas. - izjavio je Avar.

Uglavnom, ono što je najbitnije istaknute jest da nas očekuje 100-ak izlagača, raznih tvrtki, obrta, OPG-a, mnoštvo zabavnog programa, modna revija - i još puno toga zbog čega nećete zažaliti ako u petak ili subotu odete na 4. Gospodarski sajam u dvorani Graberje.

Komentari