stižu dobri koncerti

Advent u Varaždinu počinje već 6. prosinca koncertom legendarnog hrvatskog rockera

Objavljeno: 27.11.2017. 12:42

Zadnja izmjena: 27.11.2017. 12:43

Polako ulazimo u predbožićno vrijeme, koje će između ostalog donijeti i zanimljive glazbene nastupe. Prvi od njih slijedi nam već 6. prosinca, kad na Kapucinskom trgu nastupaju Davorin i Bogovići.

Negdašnji pjevač Prljavog Kazališta koji nam je najbolje ustao upamćen po stihovima "Moje ime je Davorin Bogović, a ovo svuda oko mene je crno bijeli svijet", doći će sa svojim bandom na Kapucinski trg i od 20 sati zabaviti nas s brojnim hitovima. Predgrupa Rikverc band započinje s nastupom pola sata ranije.

A s obzirom na duhovnu stranu adventskog vremena, u Varaždinskoj katedrali 22. prosinca s početkom u 20 sati nastupa ansambl Lado - čest gost Božićnih koncerata u našem kraju. Stoga ih i ne treba posebno predstavljati, vjerujemo da će nam kao i toliko puta dosad pružiti bogati audio-vizualni ugođaj svojom svirkom, pjevanjem i plesom. Zamijetite da je za taj koncert ulaznica 40 kuna, a možete je nabaviti u Koncertnom uredu (Augusta Cesarca 1).

Za najluđu večer u godini - kada ispraćamo staru, a dočekujemo novu godinu - opet se vraćamo na Kapucinski trg. Tamo će od 22 sata pa do sitnih sati nastupati čakovečki band Dobre vibracije. Sastav koji već godinama uspješno nastupa s obradama starijih i novijih hitova zajamčeno će pružiti dobru zabavu svima koji odluče dočekati ponoć u centru Varaždina.

Komentari