uredite svoje brkove

(AFTER)SHAVING PARTY Rotaract Varaždin ove subote organizira Movembear humanitarnu feštu u Medinoj škrinji

Objavljeno: 23.11.2017. 10:56

Zadnja izmjena: 23.11.2017. 10:56

Studeni je mjesec Movembear pokreta, kada se podiže svijest o zdravlju muškaraca i problemima s prostatom. Mnogi tada i puštaju brkove kao znak potpore. Rotaract Varaždin ove subote zato organizira i veliku završnu feštu.

Svi ste pozvani na veliki Shaving i Afershaving party humanitarnog karaktera koji će se održati u subotu, 25.11.2017. u Medinoj škrinji u Varaždinu. Od 18 sati imate mogućnost i besplatno urediti brkove, te ući u izbor "Najbrka Varaždina". Dobitnika ove nagrade ne čekaju samo vječna hvala i slava nego i prigodna nagrada. Osim umjetnih brkova, za svake dvije naručene pivice iz asortimana Pivovare Lepi dečki (Kaj-el, Nikola Zrinski, Međimursko ili Mina), dobivate prigodnu DM #zivimuski majicu na dar. 

Napominjemo da ćete kroz cijeli dan svakom kupnjom određenih proizvoda u Medinoj škrinji ujedno i dati donaciju udruzi Prostata. Kupnjom bilo kojeg od tih proizvoda ne pomažete samo u podizanju svijesti o raku kod muškaraca već dobivate i prigodne umjetne brkove na dar. Tako ćete i ako niste pustili brkove biti u trendu i uživati u odličnom ambijentu.




 

Komentari