World in the city

Želite naučiti strani jezik? Ovo je prava prilika za vas

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 07.06.2017. 18:25

Zadnja izmjena: 07.06.2017. 18:53

Foto: Ilustracija

Izvor: World in the city

AIESEC Varaždin -  međunarodna organizacija mladih ovog ljeta ponovo organizira projekt pod nazivom 'World in the city' u Varaždinu i Čakovcu koji će trajati od 03. srpnja do 05. kolovoza.

'World in the city' je projekt koji omogućuje sudionicima da upoznaju ili usavrše strani jezik od strane izvornog ili tečnog govornika, studenta volontera. Oni koji se odluče za ovaj tečaj imaju priliku ne samo naučiti novi jezik, nego i upoznati kulturu i običaje drugih zemalja, te poboljšati svoje komunikacijske vještine. Voditelji predavanja su studenti volonteri iz stranih zemalja.

Prošle godine se projekt uspješno održao na području Varaždina, a ovog puta odlučeno je proširiti ga i na grad Čakovec. Trenutno se projekt izvodi u I. osnovnoj školi Čakovec, gdje mlada praktikantica iz Egipta, Sara El Sadda gdje djeca kroz igru uče strani jezik.

Cijena sudjelovanja iznosi 120 kuna za svih 5 tjedana, a možete izabrati jedan ili više od ponuđenih jezika: engleski (osnovna ili napredna razina), španjolski, talijanski i ruski.

Predavanja će se održavati 3 puta tjedno u trajanju od 90 minuta u prostorijama Elektrostrojarske škole Varaždin (Hallerova aleja 5) i Gospodarske škole Čakovec (Vladimira Nazora 38), a prijaviti se mogu ljudi svih dobnih skupina.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje.

Komentari