Alternativni rock koncert - 10 godina Oštrica

Objavljeno: 17.11.2015. 12:49

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 13:31

Udruga mladih Alternativa u subotu 21.11. organizira obljetnicu rock koncerta, koji se održao u Društvenom domu Oštrice 2005. godine.  

Ekipa iz Marofa i okolice, koja se i danas okuplja na veselicama takvog tipa, bila je prisutna. Mladi, dugokosi i nadobudni. Nije bilo alternative, staro kino je stajalo pusto. Danas, 10 godina kasnije, priču o staroj školi zna većina ljudi. Povezaniji i bogatiji za mnoga iskustva, odlučili su napraviti obljetnicu u suradnji s organizatorom navedenog koncerta . 

Nastupat će MAHATMA koja se nakon osmogodišnjeg izbivanja sa scene ove godine vratila novim albumom „Love and Music“ koji donosi njihovu karakterističnu grandžersku dušu oplemenjenu dugogodišnjim istraživanjem raznolike glazbe. 

FLOYDIAN SPLIT – Pink Floyd tribute band iz Splita  prepoznatljivog zvuka i glazbenog  stila, svirati će skladbe na način kako su Floydi to sami izvodili prije 30, 40 godina. Članovi banda su iskusni glazbenici s višegodišnjim iskustvom, te vam nude jedan nezaboravni “The Pink Floyd experience show”.

Nastupit će i varaždinski THE NICE BOYS ,dugogodišnji bend  garage , indie zvuka . Koncert će upotpuniti novopečeni  zagrebački cabarock bend – DEMOLER, DEMOLER , koji je u srpnju ove godine predstavio prvi singl i spot za pjesmu ''Walzer'' .

Alternativna poslastica u domu Oštrice  počinje od 21 h , a minimalna donacija iznosi 20 kuna .

Komentari