pročitajte program

Antunovo v Marofu održat će se kroz dva vikenda - evo što vas očekuje

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.06.2021. 12:48

Zadnja izmjena: 09.06.2021. 12:48

Sukladno epidemiološkoj situaciji i još uvijek važećim mjerama koja vrijede za javna okupljanja, Antunovo v Marofu održat će se u prigodnom izdanju, kroz dva vikenda. 

U subotu, 12. lipnja kod Kulturnog centra Ivan Rabuzin očekuje vas od 10.00  do 14.00 sati : 

  • sajam domaćih proizvoda 
  • likovna kolonija povodom 100 godina Ivana Rabuzina
  • Marofski modni buvljak, dramska radionica, predstavljanje radionica zbora, plesa, kreativnog pisanja,  nordijskog hodanja iz projekta Nemirni umirovljenici. 

Predstavit će se i plesne skupine " M- fit" plesnog studia , u Dječjem kutku biti će likovna radionica Društva Naša djeca novi Marof  , a DVD Novi Marof ispod kulturnog centra će imati promociju vozila, svojih aktivnosti i animaciju novih članova. 

U subotu poslijepodne od 17.00 sati najmlađe očekuje besplatna dječja predstava " Vuka se ne bojim ja"  kazališne skupine Pinklec na vanjskoj pozornici. 

U  18.00 sati u KC Ivan Rabuzin biti će projekcija dokumentarnog filma Starac i roda - priča o Klepetanu. 

U organizaciji Inn bara, u večernjem terminu očekuje vas glazbeni nastup Terce, sukladno važećim mjerama. 

LD Grebengrad na streljani u Madžarevu u subotu i nedjelju organizira gađanje letećih meta u disciplini sportski trap.

Nedjelja, 13. lipnja na sam blagdan sv. Antuna Padovanskog, u župnoj crkvi  biti će blagoslov djece u 10.00 sati, procesija ulicama grada u 10.30 , dok će svečanu svetu misu u 11.00 sati predvoditi vlč. Anđelko Cindori. 

Na igralištu NK Novi Marof, od 9.00 sati je na rasporedu streličarski turnir u organizaciji SK Grebengradski streličari. 

Od 16.00 sati u Dječjem kutku kod održat će se Retroigraonica Društva Naša djeca Novi Marof, od 17.00 sati nastup plesnih skupina Plesnog studia Spin box i u 18.00 sati dječja predstava kazališta Šareni svijet. Ovi dječji programi odvijat će se na vanjskom prostoru KC Ivan Rabuzin. 

Za vikend 18. i 19. lipnja, u očekivanju dodatnog popuštanja epidemioloških mjera, očekuju vas ŠRD Novi Marof, Pinta, naši lovci u svojim standardnim promocijama uz  zabavni program,sportaši, program u Staroj školi, a o konkretnim satnicama i eventualnim dopunama programa, ćemo javnost  naknadno informirati. 

Komentari