U sklopu 18. Špancirfesta

Atraktivne mažoretkinje sutra na Kapucinskom trgu - na rasporedu smotra najboljih hrvatskih mažoretkinja

Objavljeno: 26.08.2016. 20:13

Foto: Arhiva

Nakon što su početkom lipnja zapaženo nastupile na Državnom prvenstvu u mažoret-plesu, zastupajući Varaždin među dvadeset odabranih hrvatskih gradova, Varaždinske će mažoretkinje u subotu, 27. kolovoza, od 17 sati, u sklopu 18. Špancirfesta, prirediti godišnju smotru ponajboljih hrvatskih mažoret-timova.

Okupljanje gostujućih ekipa očekuje se na stadionu „Sloboda“, odakle će u mimohodu i u pratnji orkestra Limene glazbe Hrvatskih željeznica 200-tinjak mažoretkinja proći središtem Varaždina i okupiti se na Kapucinskom trgu. Ove će godine na 13. Reviji mažoret-timova i 2. Večeri mažoret-plesa, uz domaće mažoretkinje iz Varaždina, nastupiti ekipe iz Nedelišća, Donjeg Kraljevca, Ludbrega, Goričana, Ogulina, Krašića i Samobora, a posebno veseli dolazak ovogodišnjih pobjednica s Državnog prvenstva održanog na Krku – Prvih riječkih mažoretkinja, čiji su nastupi doista posebni, vrlo atraktivni i potpuno drugačiji od ostalih.

Poslije nastupa na Kapucinskom trgu i gastronomske okrijepe Varaždinske će mažoretkinje svojim gošćama prirediti jedinstveni spektakl u Muzeju anđela, gdje će od 20:30 sati izvesti svoj poznati Ples anđela u ambijentu Rajskog vrta.

Komentari