požurite po ulaznice!

Audio vizualni spektakl nuSynergetic - danas i sutra u varaždinskoj sinagogi!

Objavljeno: 02.11.2016. 09:09

Zadnja izmjena: 02.11.2016. 09:14

nuArs Session No.1., novi audio-vizualni događaj nuSynergetic inicijative, održat će se danas i sutra u varaždinskoj sinagogi. nuSynergetic Orchestra je kolektiv glazbenika koji uvažava glazbenu tradiciju povezujući je s elektronikom, eksperimentalnošću i konceptualnom inovativnošću.

U ova dva koncerta imat ćete priliku čuti 25 glazbenika koji će po prvi put u javnosti izvesti novi autorski materijal, kao i opus rearanžiranih soul, jazz, world music i eksperimentalnih skladbi. Koncept sessiona je "silent" koncert - svaki posjetitelj dobit će svoje slušalice za praćenje koncerta.

- nuArs Session je oblik djelovanja nuSynergetic inicijative, zamišljen kao impuls, poziv na promišljanje i "trenutak" zajedničkog djelovanja glazbenika, fotografa, arhitekata, tehničara i svih zainteresiranih koji shvaćaju vrijednost međusobnog nadopunjavanja i suradnje u lokalnom kontekstu. Sinergijom raznih oblika umjetnosti i vezanih disciplina na unikatan se način pokušava oživjeti napuštene prostore grada Varaždina te ukazati na mogućnosti i potrebu boljeg iskorištavanja takvih prostora - objašnjavaju.

Projekt djelomično financira Grad Varaždin, a novcem od prodaje ulaznica pokrivaju se preostali troškovi. Svi sudionici su volonteri, a i najveći sponzori ovog projekta.

S obzirom na narav i uvjete događaja broj ulaznica je ograničen na 150 po danu, a možete ih kupiti na entrio.hr i u Suvenirnici na Korzu u Varaždinu.
 

Komentari