Lumini: Otvara se hipermarket B Hyper na čak 5.000 kvadrata!

Objavljeno: 04.05.2012. 12:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Od sljedećeg četvrtka u trgovačkom centru Lumini moći će te i kupovati špeceraj, klopu i ostale potrepštine za vaš dom. Otvara se naime hipermarket B Hyper koji će se prostirati na čak 5 tisuća kvadrati i zapošljavati čak stotinjak djelatnika.

Svečano otvaranje hipermarketa B Hyper zakazano je za četvrtak, 10. svibnja u 12 sati u centru Lumini, a događaj je otvoren za javnost. I ne samo to: posjetitelje očekuju mnogobrojna iznenađenja, pregršt dobre zabave i prigodni popusti koji će obilježiti cijeli mjesec svibanj.

Osim otvorenja B Hyper hipermarketa u centru Lumini taj dan vrata će otvori i DM – drogerie markt, T-Centar, Planet obuća te mjenjačnica Exclusive change.

B Hyper novi je koncept hipermarketa koji se ističe širokim asortimanom raznovrsnih artikala, stručnim, uslužnim i ljubaznim osobljem te zabavnim sadržajem.

Obiteljski orjentiran i pristupačan, ovaj hipermarket s inovativnim i zanimljivim konceptom uređenja novost je na domaćem tržištu koji će u svojoj ponudi imati više od 30 tisuća artikala renomiranih domaćih i međunarodnih proizvođača.

B Hyper je međunarodna tvrtka koja otvorenjem prvog hipermarketa u centru Lumini najavljuje dolazak i širenje na hrvatsko tržište.

U proteklih 20 godina tvrtka je otvorila i upravljala s više od 200 supermarketa i hipemarketa na području skandinavsko-baltičke regije te poslovala u sastavu različitih trgovačkih lanaca.

Razvoj tvrtke je potpomognut privatnim equity fondovima, a rukovodeći tim B Hypera trenutno radi na razvoju poslovanja u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

Komentari