U sklopu projekta ‘Upoznaj svoju zemlju’ Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske i partneri će, uz potporu Hrvatske turističke zajednice, povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske dana 12. siječnja s početkom u 12:00 sati organizirati besplatna vođenja po gradovima.

Trenutno je u uključeno više od 25 gradova – zaštićenih lokaliteta, u kojima je organizirano besplatno turističko vođenje s početkom u isto vrijeme. Ove godine je organizirano treće izdanje projekta kojem je cilj obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske na malo drugačiji način.

Odlični odazivi građana u protekle dvije godine diljem Hrvatske potaknuo je i organizaciju trećeg izdanje projekta. Svaki državljanin naše zemlje može biti promotor i ambasador svoje domovine, a na isti način htjeli smo ukazati na na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine kao i značaj svih turističkih djelatnika za međunarodni ugled zemlje.

Turističko vođenje u Varaždinu započinje u 12:00 sati ispred Gradske vijećnice na Trgu kralja Tomislava u organizaciji Društva turističkih vodiča i pratitelja Varaždin.

Komentari

09.01.2020. 08:56h Zadnja izmjena: 09.01.2020. 08:57