zahuktava se

BEST OF Špancirfesta u nedjelju - Evo što nas očekuje danas!

Objavljeno: 22.08.2016. 15:52

Zadnja izmjena: 22.08.2016. 15:56

Foto: Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Treći dan Špancirfesta završio je s koncertima Urbana & 4 na pozornici VIle Bedeković te Repetitora i Pips Chips & Videoclipsa na pozornici u Starom gradu. U Kraljevskoj zoni svirali su Leteći odred i Teška industrija, a posjetitelji su mogli uživati i u brojnim izvedbama ulične umjetnosti ili sudjelovati u nekoj od radionica.

Jučer nas je dočekalo ružno vrijeme, ali kao što smo već pisali, niti kiša nije omela špancirere u šetnji gradom, a  pogotovo one koji su nedjeljnu večer odlučili provesti uz  Urbana & 4, s kojima su uglas pjevali najveće hitove iz dugogodišnje karijere ovog osebujnog umjetnika.

Beogradski bend Repetitor koji je već svojom pojavom oduševio obožavatelje diljem regije, svirao je na pozornici na Starom gradu. Energija koju su stvorili bila je odlična, a iako nije bio prevelik broj ljudi u publici, atmosfera je bila dolična ovom osježavajuće dobrom zvuku mladog beogradskog benda. 

Nakon Repetitora, na stejdž su se popeli Pipsi i pred vjernim obožavateljima održali odličan koncert, balansirajući između starih i novih stvari odmjereno i točno toliko, da oni koji su ih došli čuti uživaju u svakoj minuti svirke.

Što nas očekuje danas

Posjetitelje i danas očekuje bogat program – koncerti bendova Krankšvester, Kiša metaka i Brkovi na glavnoj pozornici te, između ostalih umjetničkih izvedbi, i kazališna predstava legendarnog Zijaha Sokolovića Međuigre 0-24 na pozornici Vile Bedeković.

Najiščekivaniji koncert ovogodišnjeg izdanja festivala, onaj Manu Chaoa i La Venture održat će se sutra (23. kolovoza) u 21.45 sati na glavnoj pozornici u Starom gradu. Za obožavatelje je pripremljen i paket koji uključuje prijevoz autobusom ZG-VŽ- ZG i ulaznicu za koncert.

Kakva je atmosfera vladala jučer, pogledajte u galeriji:

Komentari