još desetak dana

Bliži se jesenski Dječji plac - kupce pozivamo da dođu, a prodavatelje da se prijave na vrijeme

Objavljeno: 23.08.2017. 10:08

Zadnja izmjena: 23.08.2017. 10:09

Nova školska godina je pred vratima, pa varaždinski FB humanitarci i Gradska tržnica ponovo organiziraju Dječji plac, najposjećeniji sajam rabljene dječje odjeće, opreme i igračaka u ovom dijelu zemlje.

Održat će se u subotu, 2. rujna, u uobičajenom terminu od 16 do 20 sati. Pozivaju se svi čiji su ormari prepuni premale odjeće, da sve što je očuvano ovim putem ponude na prodaju. Kao prodavatelj može se prijaviti apsolutno svatko - svoje ime i prezime, adresu i telefonski broj pošaljite na [email protected], a povratno ćete primiti sve potrebne informacije o tijeku sajma i osnovnim pravilima. Cijena kotizacije za prodavače po klupi je 20 kuna.

Dječji plac je, kao i uvijek, najbolje rješenje za sve roditelje koji opremaju školarce. Odjeća u ponudi je očuvana i uredna poput nove, no višestruko povoljnija, pa je već za nekoliko desetaka kuna moguće nabaviti hlače, majice, jakne i drugu sezonsku odjeću za školu i vrtić. Pozivaju se stoga svi roditelji da u subotu 2. rujna poslijepodne obavezno prošeću varaždinskim placem i razgledaju ponudu.

 

Komentari