mnoštvo sadržaja i novosti

BOŽIĆNA ČAROLIJA NA STANČIĆU Evo kakav je program pripremljen ove godine

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 16.11.2018. 09:51

Zadnja izmjena: 16.11.2018. 09:51

I ove godine Stančićev trg dobiti će svoje božićno ruho tokom adventskom razdoblja; sve u sklopu Adventa u Varaždinu. Idejni začetnik ove božićne priče je marketinška agencija PRLady koja je prošle godine po prvi puta dodatno uljepšala rekli bi svi, najljepši trg u Varaždinu.

Ove godine čeka vas bogatija ugostiteljka ponuda sa čak sedam kućica, zatim zabavno – glazbeni program uz koncerte svakog petka i nedjelje. Fani Solomun, Roomors, Black Shelter neka su od imena koja će vas zagrijavati i zabavljati.Također, Društvo Naša djeca će održati svoj predbožićni koncert 15. prosinca u jutarnjem terminu, a 22. prosinca će se Stančićevog trga podignuti u zrak bezbroj lampiona. Naime taj dan uz Puštanje lampiona dobrih želja moći ćete kupnjom lampiona biti dio humanitarne priče za Zakladu Vita.

Osim toga, biti će tu nagradna igra za najkreativniju fotografiju unutar najvećeg okvira za fotografiranje, performeri i dodatne zanimljivosti za guštanje uz kuhano vino ili pak gin. Lampice Adventa upaliti će se 30 .studenog otvorenjem Adventa u Varaždinu i to baš na Stančićevom trgu uz koncert Zack Dusta s početkom u 19 sati.

 

Komentari