DOLAZI I ŽUPAN ČAČIĆ

BYE BYE TV INICIJATIVA: U subotu u Sudovčini stolnoteniski turnir

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.09.2017. 15:17

Zadnja izmjena: 14.09.2017. 15:24

Foto: Ilustracija

Varaždinska županija Vas poziva na stolnoteniski turnir „Bye Bye“ TV koji će se održati u subotu s početkom u 9 sati u prostorijama društvenog doma Sudovčina.Turnir organizira Športsko rekreativna udruga Sudovčina u partnerstvu sa Centre party international fundation iz Švedske i Fondacijom Boris Divković iz Bosne i Hercegovine

Prije održavanja samog turnira potpisat će se inicijativa „Bye Bye TV“. Supotpisnici inicijative su Varaždinska Županija, Gradovi Ludbreg i Varaždinske Toplice te Općine Martijanec,Veliki Bukovec, Mali Bukovec, Jalžabet , Sveti Đurđ, i Trnovec- Bartolovečki.

Glavni ciljevi inicijative „Bye Bye TV“ su između ostalog osiguranje izvanškolskih aktivnosti za svu djecu sa područja partnera projekta, promicanje razvitka i unapređenja sportskih aktivnosti za djecu na području partnera projekta, promicanje zdravog života, socijalizacije i uključivanje djece u društvene i sportske aktivnosti. 

Sve prijave za natjecatelje od 12- 17 godina vrše se putem facebook stranice Športsko-rekreacijske udruge Sudovčina ili putem mobitela na broj 099-325 75 61 – Mirko Herenčić. Svečanosti potpisivanja inicijative prisustvovati će župan Varaždinske županije Radimir Čačić.

Komentari