evo detalja..

Dan sestrinstva u Općoj bolnici Varaždin obilježit će se nizom događanja

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 08.05.2018. 18:17

Zadnja izmjena: 08.05.2018. 18:19

Foto: Arhiva/Ilustracija

Dan sestrinstva u Općoj bolnici Varaždin obilježit će se nizom događanja. Ovogodišnji slogan obilježavanja 12. svibnja je: „Glas koji vodi! Zdravlje je temeljno ljudsko pravo.“ 

U četvrtak, 10. svibnja, u organizaciji Hrvatske udruge medicinskih sestara mjerit će se očni tlak zdravstvenim djelatnicima u vremenu od 12 do 14 sati u očnoj ambulanti u zgradi stare kirurgije.

U petak, 11. svibnja, u 10 sati u predvorju zgrade Službe za interne bolesti započinje središnja proslava Međunarodnog Dana sestrinstva otvaranjem izložbe slika zaposlenika i umirovljenika Opće bolnice Varaždin te pozdravne riječi domaćina i gostiju. Proslava će se nastaviti u 15.30 sati u Velikoj koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu gdje će se održati svečanost u organizaciji Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara i tehničara podružnice Opće bolnice Varaždin.Nakon pozdravnih riječi bit će nastup Brass orkestra Glazbene škole Varaždin i nastup učenika Glazbene škole – djece zaposlenika OB Varaždin. 

Komentari