dobar provod danas

Danas se glavne stvari zbivaju u Lepoglavi i Toplicama - hrpa programa za sve...

Objavljeno: 13.08.2017. 09:53

Zadnja izmjena: 13.08.2017. 09:53

Varaždin broji zadnje dane do Špancirfesta i za danas nema nekog organiziranog programa. Ali zato za oni koji žele gledati ili sudjelovati u nečem zanimljivom hrpa stvari se danas zbiva u Lepoglavi i Varaždinskim Toplicama.

Lepoglavu će vjerojatno odabrati oni koji vole sudjelovati u nečem, a ne samo promatrati, dok će u Toplice otići ljubitelji dobre kapljice. No, i jedni i drugi nude za svakoga ponešto, pa pogledajmo gdje vas što danas čeka.

Od bijega iz sobe do gledanja zvijezda

Za one mlade avanturističkog duha, danas na Jailhouse festivalu u Lepoglavi već u 13 sati započinje Escape Room. Ne znamo točno što vas čeka, ali slutimo kako ćete i ovaj put morati pobjeći nekoj zloj vještici - ili završiti u njezinom loncu. U isto vrijeme organizirana je i odbojka na pijesku - susreti 3 na 3. 

Čim to završi - u 18 sati možete otići na zanimljivo predavanje astronomskog društva, a onda i pogledati kroz teleskop neke od zvijezda, planeta i galaksija. I potom odmah otići u gradski park gdje vas čekaju koncerti grupe Trnje i predstava Kerekesh teatra 'Sve u 3...' Predstava je već nasmijala mnoge otkako se ove godine premijerno prikazala - a ovaj kratki video daje vam dobar uvod u nju.

 

Vino, pivo i glazba u Toplicama

Danas je treći i posljednji dan festivala Lovrečevo u Toplicama i - kao i prethodna 2 dana - ljubitelji dobroga vina i piva dolaze na svoje. A danas se u vinskom parku nudi čak i kušanje rakija. U dodatnom programu imamo selske igre - koje su već počele u 9 ujutro - a tu su i okusi i mirisi 'z bakinog i dedinog dvorišta'. Moći ćete gledati u 18 sati i malonogometni meč legendi dvorane Kutije šibica.

Ili, u isto vrijeme na drugom mjestu, uživati u Bubble Fun nogometu - ako vas muči radoznalost o čemu se radi, svakako dođite. Napokon, i ljubitelji glazbe dolaze na svoje - plesni nastupi traju od 16 do 18, a u 21 sat nastupa Vizija Band. Usput napominjemo kako je vremenska prognoza za danas dobra, neće biti ni kiše ni vrućine - tako da je uistinu idealan dan za posjet Lepoglavi i Toplicama.

Komentari