stand-up, mjuzikl, dj, žongliranje

eTV Večeras se na Španciru nasmijte uz Pervana, plešite s Chicagom, a evo i ostalih atrakcija

Objavljeno: 22.08.2017. 10:16

Zadnja izmjena: 22.08.2017. 10:17

Večerašnji je program na Španciru možda i najraznolikiji - na ponudi su koncerti, ples, stand-up i žonglerski show, tako da će svatko naći za sebe nešto zanimljivo. Nekima će vjerojatno biti žao što ne mogu otići na sve programe.

Onima koji vole dobar humor ne treba posebno predstavljati Željka Pervana, koji će kod Vile Bedeković u 20 sati predstaviti svoj patriotski nazvan stand-up show "Na komadiću Europe". 

- Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je vjerojatno namjerna i dobro pogođena. - najavljuje svoj nastup Pervan, koji se bavi pretresanjem aktualnih tema: EU, umirovljenici, žene, muškarci, političarke i političari, trgovi, fontane, rive, šume, kune, more sinje i to sve čini zbijajući šale bez dlake na jeziku.

A ljubitelji dobrog mjuzikla danas imaju priliku prvi put u našem gradu vidjeti adaptaciju svjetski uspješnog mjuzikla Chicago. Jedanaestoro mladih performera, plesača i glumaca svojim će vas plesno-glazbenim nastupom jamačno oduševiti. Show kojega smo jučer već opširnije najavljivali počinje u 20.30 na Korzu. U našem eTV prilogu pogledaje posljednje pripreme ove mlade i entuzijastične skupine prije današnje praizvedbe.

>> eTV|FOTO: CHICAGO U VARAŽDINU Ovaj glazbeno-dramski show 11 mladih entuzijasta nemojte nikako propustiti

 

U 21 sat na Stančićevom trgu nastupa DJ E-Base, jedan od najpoznatijih i najpopularnijih hrvatskih DJ-a i producenata, koji je mix-pult dijelio s imenima poput Faithless, Maceo Plex, Marc Spoon i brojnim drugim imenima. Taj vrhunski podizač atmosfere večeras ima svoj prvi nastup, a  za one koji ga slučajno večeras budu propustili osiguran je i nastup u četvrtak.

U isto vrijeme - dakle, u 21 sat - na Franjevačkom trgu pogledajte atraktivni Las Calaveras show, koji kombinira elemente manipulacije i žongliranja nizom vatrenih rekvizita, partnersku akrobatiku i suvremeni ples s koreografiranom scenskom pričom o čarobnjaku koji, opsjednut vatrom i oživljavanjem svojih marioneta, prolazi nezamislive pustolovine.

A za one koji bi htjeli vidjeti superpoznatu Beyonce u Varaždinu večeras se daje nešto tome najbliže - Beyonce Tribute Band. Iznimno atraktivni ženski band predvode vokalistice Eeva i Sashka, a prate ih Mara, Ana, Milica i Ivana. Ne sumnjamo da će oni koji se u 21 sat pojave u Kraljevskoj zoni uživati u čarobnom audio-vizualnom spoju.

I na kraju  nikako ne želimo preskočiti i naše domaće snage. Na istom mjestu - dakle, u Kraljevskoj zoni - na kojemu nastupa i Beyonce Tribute Band svoj će koncert održati i varaždinski band Jam Ritual. Početak je u 19.30 i vjerujemo da će ekipa iz Jam Rituala opet biti u vrhunskoj formi.

Komentari