Udruga NUM

Danas zadnji dan Jailhousea - dođite na putopisno predavanje Pamele Konjevod i stand up komediju Vlatka Štampara

Objavljeno: 14.08.2016. 14:53

Zadnja izmjena: 14.08.2016. 14:56

Foto: Jailhouse

Sedmo izdanje Jailhouse krenulo je u petak, 5. kolovoza, a traje do danas, 14. kolovoza. Riječ je o festivalu u organizacije udruge NUM, koji svake godine privlači posjetitelje svih dobnih skupina, dobivajući na regionalnom turističkom značenju.

Putopisno predavanje Pamele Konjevod – 18:00, Gradski park

Putovati s malo ili nimalo novaca i pritom se odlično zabavljati, upoznavati nove zemlje, nove ljude, disati onako kako bi mladi čovjek trebao – kako sve to spojiti i ostvariti objasnit će nam Pamela Konjevod. Grčka, Irak, Nepal, Poljska, SAD i Turska samo su neke od zemalja koje je posjetila.

Putovati preko couchsurfinga počela je prije nešto više od 3 godine, a nešto kasnije odlučila se malo aktivirati po pitanju društvenih mreža kako bi prenijela svoja nevjerojatna iskustva te tako trenutno vodi Facebook stranicu Skinny Chick Travelling na kojoj piše o svojim putovanjima. Kako se provela, što je sve doživjela i bi li sve opet ponovila, ispričat će u 18 sati u Gradskom parku.

Stand up Vlatko Štampar – 21:00, Gradski park

Ovaj čakovečki komičar karijeru započinje krajem 80-ih, izmamivši vlastitoj majci osmijeh na lice nakon nezamislivih porodiljnih muka. Nakon te prve i najkrvavije gaže u životu mladi je Vlatko na samom početku zavolio nasmijavati ljude oko sebe, što radi i dan danas. Svojim nastupima razotkriva vlastito uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu pa ne sumnjamo da će vas nasmijati. Stoga dođite u lepoglavski Gradski park u 21 sat.

Komentari