bogat program

DANI OPĆINE MARTIJANEC Priprema paprikaša i graha, predstava i veselica uz Kraljeve i Family Band

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.11.2017. 14:11

Zadnja izmjena: 03.11.2017. 14:53

Bogatim kulturnim, sportskim i glazbenim programom koji počinje već sutra javnom međunarodnom pokaznom vježbom Vatrogasne Općine Martijanec obilježit će se Dani Općine Martijanec.

U četvrtak, 9.studenog u Kulturno informativnom centru u Martijancu održat će se predstavljanje prigodnog žiga i kuverte povodom 490-te obljetnice smrti bana Krste i Frankopana Brinjskog u Martijancu, a u 18 sati će se u školskoj sportskoj dvorani održati tradicionalna malonogometna utakmica ekipa Općine Sv.Đurđ i Općine Martijanec.

Sljedeći dan, u petak, u društvenom domu u Martijancu s početkom u 15 sati održat će se natjecanje udruga Općine Martijanec u pripremi paprikaša i graha, predstava Glumačke družine „Gruntovčani“ Sigetec Koprivnički, a u 18:30 počinje veselica uz KUD Martijanec,Family band i Kraljeve.

U subotu, 11. studenog na blagdan Sv. Martina u 11 sati počinje sveta misa u Župnoj crkvi Sv.Martina u Martijancu koju predvodi varaždinski biskup mons. Josip Mrzljak, a u 12:45 svečana sjednica Općine Martijanec u Kulturno- informativnom centru. 
 

 

 

Komentari