evo i datuma

Djed Mraz stiže s poklonima za djecu prigradskih naselja u Varaždinu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.12.2020. 08:07

Zadnja izmjena: 09.12.2020. 08:16

Iako zbog provođenja epidemijskih mjera zaštite od korona virusa neće biti okupljanja djece i roditelja po mjesnim domovima, Djed Mraz će zahvaljujući Gradu Varaždinu te volonterima i povjerenicima Civilne zaštite obradovati djecu poklonima.

U subotu 12. i 19. prosinca 2020. on će vozilom obilaziti mjesne odbore, a njegovi pomoćnici iz Civilne zaštite će djeci dostavljati poklone na kućne pragove. Planirano je da se u svakom mjesnom odboru zadrži oko sat vremena te da prošeta ulicama i pozdravi djecu koja će ostati kod svojih kuća. Djed Mraz podijelit će oko 1200 poklona djeci u dobi do 12 godina. To mu neće biti teško s obzirom da će mu pomagati povjerenici Civilne zaštite i volonteri mjesnih odbora koji će primjenjivati sve propisane epidemiološke mjere zaštite od zaraze.

U subotu 12. prosinca 2020. od 10 sati Djed Mraz će redom obilaziti Zbelavu, Donji Kućan, Gornji Kućan, Kućan Marof i na kraju oko 14 sati Hrašćicu. U subotu 19. prosinca po sličnom rasporedu posjetit će djecu Biškupca, Gojanca, Jalkovca, Poljane Biškupečke i Črnca Biškupečkog. O okvirnom vremenu dolaska Djeda Mraza djecu će obavijestiti mjesni odbori.

Komentari