jedna od opcija

Dočekajte 2017. na Kapucinskom trgu - Vatra, vatromet i Novogodišnja utrka!

Objavljeno: 16.12.2016. 13:46

Zadnja izmjena: 16.12.2016. 14:22

Ako vam je po ukusu, a nemate već dogovoreno mjesto za doček Nove godine, jedna od opcija je i Kaucinski trg. Tamo će u 22 sata zasvirati Vatra, točno u ponoć nebo iznad Varaždina će obasjati vatromet, a u isto vrijeme krenut će već tradicionalna Novogodišnja utrka.

Naravno, ne morate sudjelovati baš u svemu, ako niste za trčanje, uživajte u koncertu, ako niste ljubitelj benda, trčite ili samo uživajte u vatrometu i svakako se prikladno odjenite, pošto doček na otvorenom nije za one zimogrozne.

Varaždinska Novogodišnja utrka je zbog svog početka, na samom prijelazu iz Stare u Novu Godinu jedinstvena u svijetu, a ta tradicija njeguje se od 1977. godine.

Tako će Novogodišnja utrka krenuti sa starta na Kapucinskom trgu, te će se trčati dva kruga varaždinskim ulicama i trgovima.

Zbog nagradnog fonda ovogodišnja utrka će biti daleko atraktivnija od prethodnih, a svaki natjecatelj će dobiti majicu i medalju za sjećanje na sudjelovanje, dok se startnina ne naplaćuje. Prijaviti se možete do četvrtka, 22. prosinca.

Komentari