varaždin-vidovec-črešnjevo-tužno

Dođite i vi u subotu na veliku biciklijadu "Z biciklinom v gorice"

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 23.04.2018. 10:20

Zadnja izmjena: 23.04.2018. 10:23

Udruga Vinogradara i voćara Sv. Antun Tužno ove će godine organizirati 3. po redu Biciklijadu " Z biciklinom v gorice". Ovogodišnja biciklijada održava se 28.travnja u 10.00 sati  i kreće iz ASC Varaždin koji je tradicionalno generalni sponzor i pokrovitelj ove manifestacije pod krilaticom „SEDI NA BIC I SKOČI DO GORIC“. 

 Na samom startu podijelit će se prigodni pokloni sponzora i donatora te će se moći uplatiti simbolična kotizacija u vrijednosti od 10 kn. Cijelu manifestaciju prati osiguranje od strane PPRP Varaždin koji će odraditi i edukativno predavanje mlađim  sudionicima Biciklijade vezane za sigurnost biciklista u prometu.

U Vidovcu će se održati takmičenje u sporoj i spretnoj vožnji, a za pobjednike su pripremljene i vrijedne nagrade. U krugu općine Vidovec svi sudionici moći će se okrijepiti pićem i slasticama doniranim od starne Udruge žena Vidovec.

Trasa biciklijade nastavlja se do ČREŠNJEVA gdje će se ukljućiti kao domaćin Općina Beretinec sa prigodnom okrijepom. Bicikliranje se nastavlja  životopisnim vinogradarskim krajem sve do Tužna i do cilja na Tužanjskim RISEKIMA.

Na startu društvo Crvenoig križa mjerit će tlak i ispitivat razinu šećera u krvi. Za sve sudionike Udruga branitelja pripremit će grah a PPP Cafuk donirat će sarmu. Udruga vinogradara Sv.Antun Tužno priprema prigodnu zabavu uz okrijepu „TUŽANJSKOM KAPLJICOM“ proizvedenom u vlastitom vinogradu.

 

Komentari