čarolija božića u petrijancu

Dođite na božićni koncert u župnu crkvu svetog Petra i Pavla u Petrijancu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.12.2017. 10:02

Zadnja izmjena: 18.12.2017. 10:04

KUD Petrijanec i ove godine, kao i niz godina dosad, želi vam čaroliju Božića donijeti na poseban način te su svoju su božićnu čestitku ove godine obogatili.

Tako ćete osim u prekrasnim božićnim pjesmama na tradicionalnom božićnom koncertu mješovitog pjevačkog zbora (čiji će nastup upotpuniti članovi folklorne sekcije), tamburaškog orkestra i njihovih gostiju, moći uživati u vjernom prikazu živih jaslica dramske sekcije KUD Petrijanec.

Žive jaslice moći ćete pogledati 23.prosinca u 17:00 sati u dvorištu pastoralnog centra u Petrijancu, a odmah nakon toga u 18:00 sati moći ćete uživati u ovogodišnjem izboru divnih božićnih pjesama na božićnom koncertu u župnoj crkvi svetih Petra i Pavla u Petrijancu.

Inače, žive jaslice možete pogledati i na sam Badnjak kada će ih za svoje sumještane članovi skupine upriličiti i prije same polnoćke u 23:30 sati.

Načelnik općine Petrijanec, Željko Posavec poziva sve mještane od onih najmlađih do baka i djedova da dođu i pogledaju žive jaslice i uživaju u Božićnom koncertu.

 

Komentari