zabavite se i pomognite

Dođite na humanitarni maskenbal sljedeće subote u Medinu Škrinju

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.02.2019. 11:52

Zadnja izmjena: 22.02.2019. 11:53

New Century Lions Club „Varaždin Millennium“ i ove godine u sklopu svojih brojnih aktivnosti humanitarnog karaktera, 02. ožujka organizira tradicionalni, humanitarni maskenbal u Medinoj Škrinji.

Prvi cilj ove humanitarne akcije je prikupljanje financijskih sredstava za stipendiranje učenika Patrika Pavičića koji je učenik srednje Muzičke škole u Varaždinu, član je Udruge slijepih u Varaždinu, perspektivan pijanist te uspješna mlada osoba kojoj potpora itekako mnogo znači obzirom na sve izazove i dodatne potrebe s kojima se susreće tijekom svojeg obrazovanja i školovanja. Drugi cilj ove humanitarne akcije je prikupljanje financijskih sredstava za informatičko opismenjavanje članova Udruge slijepih Varaždinske županije.

Za dobru atmosferu u Medinoj škrinji i ove će se godine pobrinuti DJ Mario Kovač iz Zagreba. Mario svoj doprinos ovoj akciji, kao i prošle godine daje kroz svoj besplatni angažman. Podrška organizatorima dolazi i od Hrvatskog društva skladatelja i to u obliku oslobođenja od obveze plaćanja glazbene naknade.

Pub Medina škrinja pripremio je za sve sudionike maskenbala party pića po promotivnim cijenama. Cijeli program vodit će legendarni Ivica Gašparac – Gašo koji će uz pomoć organizatora imati težak zadatak odabrati i podijeliti vrijedne nagrade za najbolje maske.

Svi koji se žele uključiti u humanitarnu akciju mogu to učiniti kupnjom ulaznice po cijeni od 80,00 kuna ili uplatom novčanog iznosa na račun NCLC VARAŽDIN MILLENNIUM otvorenog za potrebe ove humanitarne akcije (PBZ) IBAN: HR9523400091510989635 s naznakom „za Humanitarni maskenbal 2019“. Humanitarni maskenbal prijavljen je kod nadležnih tijela i nosi evidencijsku oznaku humanitarne akcije: VŽ-HA/ŠK-19-3. Ulaznice će biti dostupne na sam dan događaja na ulazu u Medinu škrinju. U sklopu maskenbala organizirati će se i tombola sa vrijednim nagradama. Cijena 1 tombole biti će 25,00 kuna i svaka je dobitna!.

 

Komentari