blagoslov motora i motorijada...

Dođite u subotu na veliku bajkersku rock and roll feštu!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 24.04.2018. 14:25

Zadnja izmjena: 25.04.2018. 08:00

Foto: Arhiva

Moto klub Sjeverozapad u subotu 28. travnja poziva sve ljude dobre volje, bajkere, motoriste, simpatizere i ljude željne dobrog druženja, zabave i vrhunskog rock'n'rolla na 14. Blagoslov motora i motorijadu koja će se održati na lokaciji L.U. Fazan (iza Supernova centra).

Druženje i okupljanje počinje od 14 sati, zatim slijedi defile do crkve Sv. Petra i Pavla u Petrijancu gdje će biti blagoslov, a nakon toga slijedi povratak na mjesto okupljanja gdje će se dijeliti besplatni grah. Uz neizostavno hladnu cugu i druge napitke, za vrhunsku rock'n'roll feštu će se pobrinuti rock sastav „Wanted 5“.

Također, možete sudjelovati u moto igrama gdje su za najspretnije osigurane privlačne nagrade. Organizator je za sve osigurao i grijani prostor za spavanje (poželjno uzeti vreću za spavanje) te prostor za kampiranje.

Da vas dodatno motiviramo da posjetite ovaj event, važnoj je napomenuti da je isti humanitarnog karaktera, budući da će članovi MK Sjeverozapad cjelokupan prihod donirati u humanitarne svrhe.

Komentari