„Energetski pametnije, za život ugodnije“

Dođite u Trnovec Bartolovečki na tribinu o energetskoj obnovi obiteljskih kuća

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.03.2020. 09:31

Zadnja izmjena: 06.03.2020. 09:31

„Energetski pametnije, za život ugodnije – Kako do bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljskih kuća?“ tribina je koja će se u utorak, 10. ožujka 2020. od 18 sati održati u prostorijama Općine Trnovec Bartolovečki, u Trnovcu, Bartolovečka ulica 76.

Tribinu „Energetski pametnije, za život ugodnije“ organizira Općina Trnovec Bartolovečki u suradnji s Ministarstvom graditeljstva i prostornoga uređenja, a na tribini će potpredsjednik Vlade RH i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar građanima dati informacije kako doći do bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljskih kuća.

Podsjetimo, krajem prvog kvartala 2020. godine Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja raspisat će Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća, za postojeće obiteljske kuće, bez obzira na godinu izgradnje, s osnovnim uvjetom da su legalizirane. Tako će ministar Štromar na tribini govoriti o ovoj popularnoj mjeri, uvjetima prijave i prihvatljivim aktivnostima, za što su u financijskom planu Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost osigurana nacionalna sredstva

Komentari