zabava za naše klince

DOLAZI 800 MALIŠANA Ovoga utorka povedite svoje najmlađe na Fašnički utorak u atriju Starog Grada

Objavljeno: 09.02.2018. 14:16

Zadnja izmjena: 09.02.2018. 14:17

Foto: Arhiva

Ovoga utorka u atriju Starog grada održava se varaždinski fašnički utorak za najmlađe. Opet će nam u posjet doći grofovi, vitezovi, vile, vilenjaci i brojni drugi likovi iz dječje mašte. 

Turistička zajednica grada Varaždina i Društvo naša djeca Varaždin uz potporu Gradskog muzeja Varaždin drugu godinu zaredom organiziraju varaždinski fašnički utorak za najmlađe, u želji da duh fašnika i pokladne tradicije koja se njeguje u okolnim sredinama barem kratko obuzme i Varaždin.

Četiri sata zabave

Prigodni program u atriju Starog grada počet će u 9 sati i trajati sve do 13 sati, a očekuje se dolazak gotovo 800 mališana iz 17 varaždinskih dječjih vrtića, koji će, zbog ograničenog prostora, dolaziti u grupama. Na zabavu pod maskama, dobrodošli su i mališani koji ne pohađaju vrtiće.

Male će se maškare iz varaždinskih vrtića u šetnji pod maskama zaputiti prema Starom gradu, u čijem će im atriju tog prijepodneva biti domaćini grof i grofica, uz zabavu pod maskama u čast njihove kćeri Elizabete koja traži svog mladića, uz budno i zaštitničko oko viteza. U slučaju lošeg vremena, zabava pod maskama bit će održana u dvorani Radosnica u DND-u.

Komentari