Dragi mačkoljupci, ali i svi ostali koji želite pomoći dlakavim šapicama, evo prilike! U sklopu Adventa volonteri Udruge za zaštitu mačaka 'Sklonište dobrote' pozivaju vas da im se u subotu od 9 do 12 pridružite kod placa u Varaždinu i budete dio Mačje božićne priče jer vas i ove godine očekuje nešto posebno...

Osim što možete pomoći napuštenim macama kojih je iz dana u dan sve više, moći ćete i prigricnuti fine božićne kolačiće uz kuhano vino ili čaj za one koji ne konzumiraju alkohol.

Također, možete nabaviti i posebne mačko kalendare, simpatične pamučne majce i šalice s motivom mace, homemade plišane mace i jastuke te mnogo drugih stvarčica – a sve u zamjenu za donaciju za ničije šapice.

Kako možete pomoći? Za vas će biti pripremljeno Mačko darivanje na kojem ćete u zamjenu za donaciju od 20 kn odabrati svoj poklon ispod bora, iskušati sreću i osvojiti neku od vrijednih nagrada, kao što su ulaznice za toplice Sv. Martin, bonove za kozmetičke i frizerske salone, butelje vrlo kvalitetnih vina domaćih vinara, poklon bonove za saunu, teretanu, već spomenute kalendare, majce i šalice te mnoge druge vrijedne nagrade.

Ono što je privlačno je da je svaka kutija dobitna, a 20 kn ide u dobrotvorne svrhe - za napuštene ulične mace, a ukoliko se odlučite iskušati u sreći 2 puta to će biti moguće za 30 kn.

Dakle, došećite ove subote do placa i budite dio Mačje božićne priče, zabavite se, družite, razveselite svoje najmlađe, odaberite nešto sa štanda 'Udruge Sklonište dobrote' te ujedno učinite dobro djelo i pomozite macama. 

Ključne riječi: mačke, plac, Sklonište dobrote, Udruga, udruga,

Komentari

11.12.2017. 20:21h Zadnja izmjena: 11.12.2017. 20:27