Duh daleke Indije s Michaelom Kumarom stiže u Varaždin

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 28.08.2012. 15:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: gunstogospel.com

Michael Jeffry Vijaya Kumar dolazi nam iz grada Jammalamadugu, iz indijske države Andhra Pradesh, a u petak 7. rujna u 19 sati biti će posebni gost u dvorani "Kult" u Varaždinu. Nemojte propustiti uzbudljivu priliku da iz prve ruke doživite duh Indije i čujete dramatično svjedočanstvo čovjeka koji je oružje i okrutnost zamijenio božjom ljubavlju.

U svijetu koji je sve više povezan i isprepleten, još uvijek ima egzotičnih krajeva koji su nam relativno nepoznati. Indija je zasigurno jedan od takvih - velika, daleka i toliko drugačija! Svojom fascinatnom kulturom oduvijek privlači i izaziva ljude na Zapadu.

Jer Indija je svijet nevjerojatnih suprotnosti. Pored toga što je postala jedna od najbrže rastućih ekonomija, modernu Indiju još uvijek opterećuju društveni izazovi koje teško možemo i zamisliti.

Zato je privilegija imati gosta iz te zemlje, naročito ako se radi o osobi koja i sama ima dramatičnu životnu priču, i to nastalu u areni politike najmnogoljudnije demokracije svijeta.

Michael Jeffry Vijaya Kumar bivši je političar koji nije prezao ni pred kakvim surovim metodama da se dokopa visokog položaja u indijskoj saveznoj vladi. Na putu svog političkog uspona svojim je djelovanjem sijao mržnju, strah i smrt. Staza vlasti neumoljivo ga je uvlačila u krvavu političku arenu, te je Michael Babu, kako su ga prozvali, brzo postao jedan od onih kojeg su se svi najviše plašili.

U četrnaest godina svoje političke karijere optužen je za mnoga ubojstva, pobune i teror. Zbog toga je često bio zatvaran, no čak je i iz samog zatvora sprovodio svoju okrutnu moć. I tko zna kako bi završio Michaelov život da nije jednom prilikom na neobičan način upoznao Božju ljubav u Isusu Kristu.

Nakon što je 14 dugih godina bio omražen kriminalac i ubojica, Bog ga je čudesno izbavio iz vrtloga zla i nasilja. Danas sam za sebe voli reći da ima ruke koje su nekoć nosile bombe i oružje, a sada nose Bibliju i riječ pomirenja. O svom dramatičnom svjedočanstvu Michael je izdao i knjigu koja se prevodi na mnoge jezike. Često putuje svijetom da bi svojim svjedočanstvom mnoge potaknuo na put ljubavi u Isusu Kristu.

Michael Jeffry Vijaya Kumar dolazi nam iz grada Jammalamadugu, iz indijske države Andhra Pradesh, a u petak, 7. rujna u 19 sati biti će posebni gost u dvorani "Kult" u Varaždinu. Nemojte propustiti uzbudljivu prilku da iz prve ruke doživite duh Indije i čujete dramatično svjedočanstvo čovjeka koji je oružje i okrutnost zamijenio božjom ljubavlju.   

 

Komentari