pečat valentinovu

eTV: Đani Stipaničev vas poziva na koncertni spektakl klape Intrade i Četiri tenora u Areni!

Objavljeno: 01.02.2017. 19:22

Zadnja izmjena: 01.02.2017. 19:26

Foto: Petra Mlinarić

Uz nastup Tomislava Bralića i klape Intrade, varaždinsku publiku 11. veljače očekuje i nastup Četiri tenora – Đanija Stipaničeva, Vladimira Garića, Marka Škugora i Marka Pecotića.

O suradnji 4 tenora ozbiljnije se počelo razmišljati prošle godine nakon nastupa na showu 'Lijepom našom'  u Šibeniku. Potom su prvi nastup održali u Lisinskom, kada su nastupali uz klape Cambi, Šufit i Iskon, a sve ostalo je samo povijest.

Od svog prvog predstavljanja publici, Četiri tenora su imali desetak nastupa, a nastup u varaždinskoj Areni će biti ujedno i prvo gostovanje klapi Intrade, te smo povodom toga razgovarali sa Đanijem Stipaničevim.

Za varaždinski koncert ističe kako će to biti prava fešta, te će svi posjetitelji imati priliku uživati u raznolikom opusu njihovih pjesama. Četiri tenora najavljuju izvedbu nekoliko pjesama, no isto tako i zajedničku izvedbu s klapom Intrade.  Cijeli koncert će biti prava koncertna poslastica, ali i nastup za pamćenje.

- Budući da se svi znamo, s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade, očekujem da će koncert biti spontan u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi. Varaždinskoj publici smo pripremili ljubavne pjesme koji će dati poseban pečat Valentinovom, a posebno ćemo izvesti pjesmu 'Vjeruj u ljubav'. Ne može se ništa bolje za zamisliti od te pjesme povodom Valentinova. – rekao je Đani.

Također, Đani Stipaničev je nadodao kako je upravo danas izašao novi singl pod nazivom 'Pričaj mi', dok će za spot poslužiti nadolazeći koncert 7. veljače u Lisinskom, a koji je već sada rasprodan.

Đani Stipaničev je istaknuo kako mu ni kajkavština nije strana, te na kajkavskom može odraditi cijeli koncert, a i broji osam nastupa na festivalu u Krapini. Vezano uz samostalnu karijeru, povodom angažmana u zagrebačkom kazalištu 'Komedija' Đani izdvaja brojne premijere, gust raspored, ali i radost koju mu pružaju nastupi u kazalištu.

Komentari