SKYDIVE CROATIA

Oduvijek ste željeli skočiti padobranom? Od sada to možete u Varaždinu

Objavljeno: 22.04.2021. 12:18

Zadnja izmjena: 22.04.2021. 12:22

Foto: Skydive Croatia

Kao što smo prije izvijestili, Skydive Croatia uz podršku Grada Varaždina, poduzeća Parkovi te Padobranskim klubom ove je godine omogućio skok padobranom za amatere, kao i za iskusne padobrance. 

Skok padobranom omogućit će padobranskim zaljubljenicima izvedbu skoka padobranom s visine od 4000 metara pri čemu će  doživjeti slobodan pad u trajanju od 60 sekundi pri 200 kilometara na sat. Termini skakačkog vikenda održat će se od 24. do 25. travnja na Aerodromu Varaždin.

Posebna atraktivnost bit će u 11:30 sati u subotu kada će padobranci iznad Varaždina na aerodrom skočiti s razvijenom varaždinskom gradskom zastavom. Taj atraktivan događaj može se posjetitit na varaždinskom aerodromu u vremenu od 9 do 18 sati, a najhrabriji među njima već su osigurali svoje mjesto za skokove u tandemu.

Radi pridržavanja svih preventivnih i epidemioloških mjera koja su na snazi, događaju će moći prisustvovati samo najavljeni padobranci i osobe koje su rezervirale termin za skok padobranom u tandemu, a koje će dobiti detaljne upute o pravilima ponašanja na Aerodromu.

Komentari