novosti za advent

Čehok i Jelena Toth najavili ovogodišnji Advent - evo što vas očekuje

Objavljeno: 23.11.2017. 11:01

Zadnja izmjena: 23.11.2017. 17:59

Vrijeme Adventa i božićne čarolije sve je bliže pa su gradonačelnik Ivan Čehok, direktorica Turističke zajednica Jelena Toth, tajnik sportskih udruga grada varaždina Patrik Koščak, direktor gradske tržnice Predrag Ciglar te vlasnica marketinške agencije PRLADY Martina Pakšec predstavili ovogodišnji blagdanski program u kojem građane očekuju preko 100 posebno bogatih i raznolikih sadržaja i čak 22 koncerta.

Na Korzu Frajle i Zsa Zsa

  • U ovogodišnjem bogatom programu uz već poznato bijelo korzo, sobovsku obitelj i ugostiteljsku ponudu, ove godine vas na korzu očekuje na veći broj izlagačkih i ugostiteljski kućica s obrtnicima te koncerti subotom prijepodne i poslijepodne pa će tako na varaždinskom glavnom gradskom trgu nastupiti Lucerne, Mali slavuji, Zbor kapela  Paulina Warasdin, Scifidelity Orchestra, Frajle, Zsa Zsa i gosti te Zack Dust.Na

Stančiću slušajte Balaševića

  •  Usto, uvodi se i nova lokacija, a to je Stančićev trg na kojem će također biti koncerti petkom u 19 sati gdje će nastupiti Trnje bend, Neki novi klinci i Ex Zodiac bend, dok će u sklopu kovačnice biti kutak za mališane, a foto uspomenu moći ćete napraviti fotografirajući se unutar okvira s pozadinom Starog grada.

2. najveće klizalište u Hrvatskoj

  •  Na Kapucinskom trgu već tradicionalno klizalište ove godine starta od 30. studenog i biti će povećano u odnosu na prošlogodišnje pa će tako ove godine iznositi 1050 m2 dok će cijene i termini klizanja ostati isti kao i prošle godine, a novost je što će ove godine klizalište zbog Europskog rukometnog prvenstva biti produžemo do 21.siječna.

Proslava Nove godine 

  •  Uz razonodu klizanja, na Kapucinskom trgu biti će i organizirani doček Nove godine uz bend Dobre vibracije i nezaobilazan raskošan vatromet. Osim toga, ove godine ući ćemo u 2018. s 40. Novogodišnjom utrkom koja će startati s Kapucinskog trga.

Komentari