bogat program za svakoga

DETALJAN POPIS Uz ove programe ljeto u Varaždinu vam sigurno neće biti dosadno

Objavljeno: 05.07.2017. 09:40

Zadnja izmjena: 05.07.2017. 09:44

Ljeto u Varaždinu definitivno neće biti dosadno onima koji budu makar dio ljeta proveli u gradu namjesto na moru ili kakvom drugom odmaralištu. Nudi se obilje programa, a mi ovdje donosimo pregled po mjestima održavanja i onda detaljan popis svih zanimljivih događanja.

  • U dvorište Županijske palače već su započele varaždinske kazališne večeri na kojima svoje komedije - od kojih i jedna nova - predstavlja Kerekesh teatar. Program će trajati do 26. kolovoza. 
  • Na Kapucinskom trgu - kao što smo već pisali - imamo obilje programa, poput turnira u odbojci na pijesku, rukometa na pijesku, raznih koncerata, plesnjaka i svega ostalo što će zabaviti pripadnike svih generacija. Programi traju do 5. kolovoza.

>> Još jedno Ljeto na Kapucinskom trgu - ovaj put s većim i potpuno besplatnim terenom za odbojku na pijesku

  • Na Kazališnom trgu aktivnosti traju već od 17. lipnja a trajat će sve do 29. srpnja. Pred nama su brojni koncerti - od Drugog Načina do blues festivala i nastupa raznih rock i jazz-fusion bandova.
  • Obilje koncerata čeka nas i na Stančiću - počelo je 16. lipnja a serija raznih nastupa traje sve do 11. kolovoza.
  • Programi se održavaju i u Atriju starog grada - gdje će svoje mjesto naći ljubitelji ozbiljne glazbe.
  • Na koncu spomenimo da već danas počinju projekcije u Ljetnom kinu Lavra, a u izložbenim prostorima našeg grada - poput palače Sermage, galerije Zlatni ajngel, palače Herzer i drugih - otvaraju se brojne izložbe.

Ovdje donosimo i potpuni popis svih programa. Kliknite na sliku za uvećanje - sigurni smo da ćete naći brojne zanimljive događaje za svoj ukus.

 

 

Komentari